Seinä­materiaalit ja seinän­rakennus­komponentit

Integroimalla seinämateriaaleihin erilaisia komponentteja saadaan täydellisesti laivoihin ja kiinteistöihin sopiva seinäjärjestelmä

Seinämateriaalit

FermarineValmistamamme Fermarine-seinänvuorausjärjestelmä mahdollistaa seinäpintojen (myös kattojen) kokoamisen komponenteista helposti ja nopeasti. Materiaali on erittäin paloturvallinen, iskunkestävä ja hyvin ääntä eristävä – lue lisää järjestelmän eduista.

PML. Pluratec Marine Light on MED B15 luokiteltu (19mm vahvuisena) seinävuorausmateriaali. Materiaali on helposti työstettävissä, soveltuu pinnoitettavaksi eri materiaaleilla ja eristää hyvin ääntä.

Pinta AHC. Seinä- ja kattovuorauksiin tarjoamme myös Pinta AHC -alumiinikennolevyn, joka on kevein vaihtoehto esimerkiksi laivarakentamiseen. 

Seinänrakennuskomponentit

Olemme kehittäneet seinänrakennusjärjestelmän, jota voidaan käyttää toimittamamme seinälevymateriaalien kanssa. Näitä ovat panelien yhdistys- ja kulmalistat sekä huoltoluukut. Seinämateriaaleihin ovat integroitavissa myös jalka- ja kattolistat, led-valolistat ja muut komponentit

Ratkaisumme soveltuvat niin laivan- kuin talonrakennusalalle – kysy tarjousta projektiisi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »